| 开启辅助访问 DIY
楼主: 爱丽女性

Brisbane 的男人比港男更無用一點東西也做不到

blueberries 发表于 2010-3-4 14:04:58
HK?因為HK無$賺,現在是中國的天下,AUS跟隨中國所以AUS有$賺.
HK的男人靠5住不如靠自己,
可是連brisbane的男人也靠5住
你地探討la
爱丽女性 发表于 2010-3-4 09:24

a good topic for discussion but before that, you better look to yourself for answers why you fail to attract quality men in HK and Au ...  introspection helps!

btw, you should never rely on people ... grow up and stand on your own feets
blueberries 发表于 2010-3-4 14:12:12
29# 二炮  
有钱就無人鄙视, 我管你大陆不大陆,這事HK人作風
爱丽女性 发表于 2010-3-4 13:23

Miss HK, this is your own thoughts
dont try to group all the hkese are the same as you, we are not
blueberries 发表于 2010-3-4 14:14:30
31# buttonzhu  
我見過你, 上次bbq不停打擾我d姐妹口個個,口巨地話你好煩
爱丽女性 发表于 2010-3-4 13:34

seriously, i haven't seen you in person yet
but the way you speak online is getting a bit annoying .. cant imagine how annoying you would be in the reality
老衲要色 发表于 2010-3-4 16:19:46
这帖子沉了吧。
施主,贫僧修为尚浅,不能隔衣疗伤,得罪了。干脆施主您跟着我信春哥吧,在春哥的光环下重新做人吧。
啊澄 发表于 2010-3-4 20:31:36
HK?因為HK無$賺,現在是中國的天下,AUS跟隨中國所以AUS有$賺.
HK的男人靠5住不如靠自己,
可是連brisbane的男人也靠5住
你地探討la
爱丽女性 发表于 2010-3-4 09:24

嘩!!大小姐現在是男女公平的時代,沒人叫你靠男人
bRISBANE很多人都是移民過來的,我的老師不是法國就是英國
所以你是罵全球的男人嗎?
還有你會對你的英文老師說中文嗎?!!
所以請你唔該唔好打廣東話, 呢D係基本禮貌!!
唔該唔好係到發你D公主,港女病
Issac 发表于 2010-3-4 22:43:59
唔好 7
Issac 发表于 2010-3-4 22:51:47
Please forget her. We are not usually acting like it. I mean "it"
adamyu 发表于 2010-3-4 23:41:18
我怎么看你也不像HK的人。。。。。说的广东话真别扭。。。。

人还是要靠自己。。。
adamyu 发表于 2010-3-4 23:42:32
不知道是那个广东的MM来冒充HK,这样的人看得太多
琥珀 发表于 2010-3-5 21:49:25
無好話諀人聽你系香港人﹐丟我地的架。。。